♻️ Shelly 🧩

Tuusulan Hyrylässä sijaitsevalla toimipisteellä otetaan vastaan kaikki käsiin jääneet poistetut Shelly-tuotteet, ehjät ja risat.

Ensisijaisesti tuotteet kierrätetään uusiotuotteina mahdollisimman tehokkaasti lisäämättä yhtään uutta osaa, mutta käyttäen saatua materiaalia hyödyksi. Pääosin kierrätyksestä ei jää lainkaan roskaa luonnon kuormittamiseksi. Joitakin viallisia komponentteja voi joutua kierrättämään uusiksi raaka-aineiksi häviöllisempää reittiä. 🍃

Osoitteessa Konetie 2 C 4, 04300 Tuusula on pieni keräysastia nimenomaan Shellyn tuotteille varastohallin edessä (älä tuo tänne muuta elektroniikkaa, niille on omat kierrätyspisteensä!). Myös postilaatikkoon tai keräyslaatikon läheisyyteen samassa osoitteessa voi jättää Shellyjä kierrätettäväksi.

Kauempaa saa myös lähettää postitse/kirjepostitse Shelly-tuotteita kierrätettäväksi.

Kysy lisää! Sähköposti tai muut kommunikaatiokeinot näiltä sivuilta tavoittaa.

Tämä on ensimmäinen Shelly-kierrätysyhtiö Pohjoismaissa. Jälleen edelläkävijänä!

SFS 6000-standardisarja ja konedirektiivi on otettu asianmukaisella tavalla huomioon myyntiin tulevissa kierrätystuotteissa. CЄ

Pakollinen ilmoitus: Sivusto käyttää evästeitä (cookies) tallentaakseen toiminnan kannalta oleellista tietoa selaimeesi.
OK
%d bloggaajaa tykkää tästä: