hilla_pihlawss 🖼🎨🧶🧵💎🎀🛒

hilla_pihlawss 🖼🎨🧶🧵💎🎀🛒

Verkkokaupastamme on ostettavissa nuoren nimimerkillä Hilla pihlawss sisältöä tuottavan suomalaisen tytön tekemää taidetta. 🎨

Hilla löytyy monien muiden ikäistensä tapaan myös sosiaalisesta mediasta, muun muassa Instagramista (hilla_pihlawss) ja TikTokista (hilla.pihlawss). 🤳Liitythän seuraamaan! ✔👍

Hilla tykkää hepoista. Kuka ei tykkäisi?

Hillalla on myös muuta liikunnallista harrastustaustaa, muun muassa cheerdance ja cheerleading. Hän tykkää monimuotoisesta liikkumisesta ja haasteista.

Tylsä suorittaminen ei ole hänen juttunsa, vaan luovuus!

Hilla on harrastanut jo pitkään askartelua, piirtämistä ja maalaamista monilla eri tekniikoilla. Uusimpana tekniikkana hän on alkanut tekemään epoksivaluna koruja ja muita pieniä esineitä.

Sitä ei kukaan tiedä mitä loppuvuosi 2021 ja tulevaisuus tuo tullessaan, joten jää seuraamaan!

Verkkokauppaan on valittu ensimyyntiin isänsä lanseeraamat canvas-taulutuotteet

Aiheita on alkuun kaksi, joista molemmille on muodostunut isälleen tunnearvoa

Miksi canvas-printit? Kanvas-kankaalle tulostetut ns. huonetaulut tai sisustustaulut ovat alkuperää kunnioittavia kloonattuja tuotteita, joiden kuvaamiseen ja digitaaliseen käsittelyyn on nähty vaivaa. Niistä välittyy illuusio jokaisesta siveltimen vedosta, vaikka aidon alkuteoksen viimeiset käsin kosketeltavat ulottuvuudet puuttuukin. Alkuperäiset teokset pysyvät perheen sisällä, ellei taiteilija itse halua niitä asettaa myyntiin myöhemmin.

Aiheita on alkuun kaksi, joista molemmille on muodostunut isälleen tunnearvoa. Toinen näistä on saanut osakseen ihastelua isänsä julkaistua alkuperäisteoksen seinälle asettamisesta some-päivityksen ja jälkimmäinen on nähnyt julkisuuden vasta canvas-taulumuodossa, sillä alkuperäisteos on ollut lahja isälle. Molempien alkuperäteos on akryylimaalattu, mutta vain toinen canvas-kankaalle – ja se toinen kahvipurkkiin!

Ensimmäisenä myyntiin tulleesta peura-aiheisesta canvas-taulusta on myös paranneltu isompi Special Edition myynnissä. Näitä tehdään ja myydään enintään 3kpl erä vuonna 2021. Vuosi 2022 tuo omat juttunsa!

Mitään hilla_pihlawss tuotteita ei ole saatavissa mistään muualta maailmassa! Mikäli tilanne muuttuu ja esimerkiksi hän alkaa tehdä galleriamyyntiä tai torimyyntiä, siitä ilmoitetaan varmasti myös täällä. 👌

Kaikista Nurkan takaa verkkokaupan myydyistä hilla_pihlawss tuotteista (👈 nimimerkki on linkki tuotteisiin) talletetaan 75% tuotosta hänen tulevia projektejaan ja elämää varten!

Vastaa