APC Smart-UPS 750VA LCD

40,00 

Varmatoiminen laadukas APC:n varavirtalähde/ylijännitesuojaus enintään 500W (750VA) teholle, jolla varakäyntiaika tuoreilla akuilla noin 5min (myydään ilman akkuja)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SMT750I Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Varmatoiminen laadukas APC:n varavirtalähde/ylijännitesuojaus enintään 500W (750VA) teholle, jolla varakäyntiaika tuoreilla akuilla noin 5min ja pienemmillä kuormilla suhteessa kuormaan isompi aika; esimerkiksi itse käytin sitä alle 200W jatkuvalla kuormalla ja siten lähes tunnin varokäyntiajalla.

Tuo on toimitettu 25. tammikuuta 2011 Verkkokauppa.comista minulle.

Myyn ilman akkuja, sillä akut ovat nyt turhaa painolastia (UPS hylkäsi ne itsetestauksen lopuksi liian huonoina). Myynnissä siis pelkkä UPS-laite ilman mitään oheistarvikkeita ja akkuja.
Uudet akut (RBC48) löytyy esim.Mukana ei myöskään seuraa mitään kaapeleita ym. yleistarvikkeita joita löytyy tavanomaisesti kaikista konttoreista ja nörttinurkkauksista jo valmiiksi iso määrä. Tarvittaessa kysy liitäntäkaapeleita (IEC-IEC) mukaan lisähintaan.

Akkujen paino noin 5kg eli myynnissä oleva pelkkä laite noin 8kg.

“Uusi Smart-UPS on älykkäämpi, helppokäyttöisempi ja planeetan vihrein UPS-laite. Tutkimukseen sijoitettujen panostusten ansiosta uudessa Smart-UPSissa on useita parannuksia perinteisiin laitteisiin verrattuna.

Esimerkiksi ainutlaatuinen akun käyttöiän ennustin. Se kertoo sinulle tarkan kuukauden ja vuoden, jolloin akku tulee vaihtaa uuteen. Tarkka lämpötilakompensoitu lataaminen pidentää akun käyttöikää ja ainutlaatuinen virtamittaustoiminto valvoo energiankulutusta.

Patenttia odottava “vihreä” käyttötila kohottaa laitteen hyötysuhteen jopa 99 prosenttiin säästäen siten käyttökustannuksia. Lisäksi interaktiivinen LCD tarjoaa yksityiskohtaiset tila-, konfiguraatio- ja diagnoositiedot, jotka olivat aiemmin saatavilla vain ohjelmiston välityksellä.

Tekniset tiedot:
Varakäyntiaika (täyskuorma): 5 minuuttia
Nimellisteho (VA): 750
Nimellisteho (W): 500
Hallintaportit: DB-9 RS-232, Smart-Slot, USB
Hallintapaneeli: LCD-näyttö
Liitännät: 6 x IEC 320 C13, 2 x IEC Jumpers
Paino: 13.2 kg ”

Ei vähennettävää arvonlisäveroa (käytetyn yksityiseltä ostetun tavaran marginaaliverotus).

Lisätiedot

Paino 9000 g
Mitat 50 × 30 × 35 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.