Shelly TRV

75,00  (sis. alv24%)

Shelly TRV on etäohjattava älytermostaatti lämpöpatteriin, jonka avulla voit näppärästi asettaa ja säätää huoneen lämpötilaa.

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!

Ei saatavilla

Tuotetunnus (SKU): 207648 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Shelly TRV on etäohjattava älytermostaatti lämpöpatteriin, jonka avulla voit näppärästi asettaa ja säätää huoneen lämpötilaa.

Shelly TRV:llä voit luoda maksimissaan 5 profiilia, joiden avulla voit tehdä esim. loma-profiilin, jolloin termostaatti alentaa huoneen lämpötilaa ja säästää energiaa poissaollessasi. Vastaavasti yö-profiililla voit laskea jonkin huoneen lämpötilaa yön ajaksi, ja aamun tullessa, termostaatti nostaa lämpötilan takaisin halutuksi.

Ajastuksilla puolestaan voit tehdä vaikkapa sääntöjä arkipäiville, jolloin termostaatti laskee lämpötilaa töissä ollessasi ja nostaa sen takaisin hyvissä ajoin, kun palaat kotiin.

Voit myös ohjata termostaattia älypuhelimella täysin vapaasti profiileista tai ajatuksista huolimatta. Liittämällä termostaatin älykotiisi, voit luoda erilaisia sääntöjä, joilla ohjaat sen toimintaa.

Yhdistämällä ikkuna-antureita, voit lopettaa lämmityksen esim. tuuletuksen ajaksi, jolloin ikkunat ovat auki. Lisäämällä lämpöantureita eri puolelle taloa, voit ohjata helposti lämpöä sinne, missä sitä tarvitsee. Liikeantureilla puolestaan voit tunnistaa huoneita, joissa harvemmin ollaan ja hallita huoneiden lämpötiloja käytön perusteella.

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 150 × 200 × 60 mm (millimetri)

Price History

Sivusto käyttää evästeitä (cookies), joita ilman nykyaikainen verkkokauppa ei voi toimia. Asiasta on kuitenkin erikseen ilmoitettava nykyisen EU-lainsäädännön vuoksi. Klikkaa OK ja jatka normaalisti.
OK