vintage kattovalaisin, violetit lasikuvut

375,00 

Tästä harvinainen osa valaisinhistoriaa. En löytänyt tuolle lampulle nimeä tai valmistajaa, en edes varmaa tietoa iästä.

Voi olla yli 50 vuotta vanha ja todennäköisesti onkin 1960-luvun vintage-valaisin.

Johdotukset kaipaisivat modernisointia jos kytkentää on aikeissa muuttaa, mutta toimii tuollaisenaan töpseli kattoon ja valaisin riippumaan koukusta. Jos käyttää yli 40W lamppuja, olisi suositeltavaa uusia johdotus.

Kunnostuksessa käytetty vain aikansa työkaluja eli hyvin vanhaa ruuvimeisseliä ja pihtejä edesmenneen isovanhempani työkalulaatikosta.

Kuolinpesän myyntivarasto, marginaaliverotus (ei vähennettävää ALV).

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kattovalaisin3kupua Osastot: ,

Kuvaus

Tästä harvinainen osa valaisinhistoriaa. En löytänyt tuolle lampulle nimeä tai valmistajaa, en edes varmaa tietoa iästä. Voi olla yli 50 vuotta vanha ja todennäköisesti onkin 1960-luvun vintage-valaisin. Johdotukset kaipaisivat modernisointia jos kytkentää on aikeissa muuttaa, mutta toimii tuollaisenaan töpseli kattoon ja valaisin riippumaan koukusta. Jos käyttää yli 40W lamppuja, olisi suositeltavaa uusia johdotus.

Valmistaja tai muut merkinnät: en löytänyt mitään merkintöjä koko valaisimesta, en sisältä enkä ulkoa osista.

Kunto: ikäisekseen hyvä kunto. Lasiosissa on pari pientä lohkeamaa reunassa ja lampun kantojen muoviosista on lähtenyt vähän ulointa reunaa irti (ei vaikuta käyttöön). Ei käytössä normaalisti näkyviä vaurioita.

Materiaalit: messinkiä, puuta, lasia ja sähköosissa myös muovia

Liitännät: E27-kanta eli se “normaali” iso lampun kierrekanta ja lisätty nykyaikainen valaisinliitin ilman “kruunukytkentää”.

Kytkentä on muutettavissa kruunukytkennäksi eli tällöin voi valita kahden eri käyttötilan välistä (joko palaa 1 tai 2 tai kaikki 3 samanaikaisesti).

Kunnostuksessa käytetty vain aikansa työkaluja eli hyvin vanhaa ruuvimeisseliä ja pihtejä edesmenneen isovanhempani työkalulaatikosta.

Ei vähennettävää ALV.

Lisätiedot

Paino 5000 g
Mitat 150 × 40 × 40 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.