Siirry suoraan sisältöön

Shelly Pro 3EM-CT63

Uusi kompaktimpi (vain yksi monipaikkainen virtamuuntaja) versio suositusta Pro 3EM-mallista. Sisältää paristovarmennetun muistin, joten sähkökatkot eivät haittaa wifitöntäkään toimintaa.

Sisäinen 60 päivän tarkka tallennus, pilvipalvelun tai esim. Home Assistant kautta pidempi tallennusaika. Ladattavissa suoraan laitteelta CSV.

 

Huom! Tässä ei ole sisäänrakennettua relettä, vaan Shelly Pro Add-on täyttää tämän tarpeen 2A potentiaalivapaan releen sisältävänä lisäosana (tilattava erikseen).

Pro-sarjalle myönnetään 5 vuoden takuu.

Hinta 124,25  sis. alv (99,00  alv0)

Tulossa pian...

Shelly Pro3 EM CT63 on kolmivaiheinen energiamittari, joka käyttää virtamuuntajia mittaamaan energiatietoja kolmella yksittäisellä vaiheella, joiden kuormitus on enintään 63A ja tarkkuus 99 %. Laite mittaa tehoa, virtaa, jännitettä ja tehokerrointa yhden minuutin tarkkuudella reaaliaikaisella mittauksella. Kaikki energiatiedot tallennetaan tunnin välein jopa 5 vuoden ajan ilmaisella sovelluksella ja joka minuutti Premium-tilauksella.

Shelly Pro 3EM CT63 asennetaan ja ohjataan helposti Shelly Smart Control -sovelluksen tai suosikkisi Smart Home- tai Smart Building -järjestelmän kautta. Shelly-laitteet toimivat 100 % paikallisesti ja tarvitsevat vain paikallisen verkon toimiakseen. Shellyä voidaan käyttää yksinään Shelly Smart Control -sovelluksessa tai yli 200 kumppanijärjestelmän, kuten Google Home, Amazon Alexa, Home Assistant, Samsung SmartThings, Athom Homey, KNX ja monien muiden kanssa.

Toiminnot
Shelly Pro 3EM CT63 on suunniteltu asennettavaksi DIN-kiskoon ja toimitetaan yhden virtamuuntajan kanssa, jossa on reikä jokaiselle vaihejohtimelle. Virtamuuntaja on erittäin kompakti verrattuna perinteisiin yksittäisiin virtamuuntajiin ja sopii täydellisesti kolmivaiheiseen ryhmään.

Laite raportoi tehomittauksen (W), jännitemittauksen (V), virranmittauksen (A), näennäistehon (VA) ja tehokerroin (PF) reaaliajassa ja tallentaa mittaukset jopa 365 päiväksi laitteeseen ja jopa 5 vuodeksi verkkoon Shelly Cloudin ollessa aktivoituna. Laite täyttää IEC 62053-21 -vaatimukset, ja sen tarkkuus vastaa luokkaa B (enintään 1 % poikkeama). Shelly Pro 3EM:ssä on myös sisäänrakennettu reaaliaikakello, joten se voi ylläpitää aikaa ja päivämäärää, jos yhteys SNTP-palvelimeen katkeaa.

Yhteydet
Shelly Pro 3EM voidaan liittää internetiin tai paikalliseen verkkoon LAN-liitännän ja/tai 2,4 GHz WiFin kautta. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth, kuten muissakin Pro-, Plus- ja Gen3-laitteissa, joten sitä voidaan käyttää myös Shelly Bluetooth -laitteiden yhdyskäytävänä.

Shelly Pro 3EM toimii paikallisesti ilman yhteyttä Shelly Cloudiin, mutta sen aktivoimista suositellaan helpon tiedon tallennuksen ja lisääntyneen toiminnallisuuden vuoksi. Laite voi myös kommunikoida MQTT:n, HTTP:n ja WebSocketin kautta. Kaikki tukevat TLS:ää. Shelly Pro 3EM tukee myös Modbus TCP -yhteyttä.

Laitteisto
Laite on varustettu tehokkaalla ESP32-prosessorilla. Tämä mahdollistaa skriptaustoimintojen käytön edistyneeseen ja käyttäjän mukauttamaan toiminnallisuuteen sekä kantaman laajennustoiminnon laitteen kanssa.

Huomaa, että Shelly Pro 3EM:ssä ei ole sisäänrakennettua relelähtöä. Jos halutaan paikallinen releohjaus riippumatta verkosta, voidaan hankkia Pro 3EM Switch Add-on (3800235268131), joka mahdollistaa ulkoisen releohjauksen.

Paino 500 g (gramma)
Mitat 200 × 300 × 30 mm (millimetri)

Saatat myös pitää...