Ympäristöarvot🍃

Shelly, ALLNET Nordic ja verkkokauppa Nurkan takaa panostavat ympäristöystävällisempään toimintaan omalla alallaan ja alueellaan. Tästä johtuen emme käytä aina uusia pahvilaatikoita ja kierrätämme muutenkin materiaalit mahdollisimman tehokkaasti.

Kaikki tuotepakkaukset on täysin kierrätettävissä ja verkkokaupalla Nurkantakaa on oma Shelly-laitteiden kierrätysohjelma, jonka avulla pyritään mahdollisimman suureen uusiokäytön osuuteen ja samalla virhetuotteiden osalta jatkossa parempaan laatuun. Tutkin vielä tuntemattomat vikatekijät ja raportoin suoraan Bulgariaan.

Verkkokaupan Nurkan takaa kuljetuksiin käytetään Postin ilmastoystävällisiä palveluja ja paikalliskuljetukset hoidetaan kesäaikaan pääosin käyttäen sähkömopoa, jonka energian kulutus on vähäistä ja “päästötöntä”. Lataaminen tapahtuu Carunan verkosta Hyrylän alueella, jossa sähkön myy Keravan energia ja Keravan Aurinkovoimalasta tulee kahden paneelin edestä sähköä yrityksen tarpeisiin.

Mopoilukauden ajan on saatavilla myös oma sähkömopolla toteutettava “päästötön” kuljetuspalvelu perille liiketilojen lähiseudulla.

Sivusto käyttää evästeitä (cookies), joita ilman nykyaikainen verkkokauppa ei voi toimia. Asiasta on kuitenkin erikseen ilmoitettava nykyisen EU-lainsäädännön vuoksi. Klikkaa OK ja jatka normaalisti.
OK