Siirry suoraan sisältöön

Shelly DALI Dimmer Gen3

Shelly DALI Dimmer Gen3 on luultavasti markkinoiden pienin DALI-ohjausyksikkö. Laite on DALI-2-sertifioitu ja siinä on sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth, mikä tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia langattomaan DALI-ohjaukseen.

Hinta 37,52  sis. alv (29,90  alv0)

Varastossa 5 (varastotuote)

Shelly DALI Dimmer Gen3

Hinta 37,52  sis. alv (29,90  alv0)

Tuotetunnus (SKU): 3800235261866 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Shelly DALI Dimmer Gen3 on luultavasti markkinoiden pienin DALI-ohjausyksikkö. Laite on DALI-2-sertifioitu ja siinä on sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth, mikä tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia langattomaan DALI-ohjaukseen.

Shelly DALI Dimmer Gen3 asennetaan ja ohjataan helposti Shelly Smart Control -sovelluksen tai suosikkisi Smart Home- tai Smart Building -järjestelmän kautta. Shelly-laitteet toimivat 100 % paikallisesti ja tarvitsevat vain paikallisen verkon toimiakseen. Shellyä voidaan käyttää yksinään Shelly Smart Control -sovelluksessa tai yli 200 kumppanijärjestelmän, kuten Google Home, Amazon Alexa, Home Assistant, Samsung SmartThings, Athom Homey ja monien muiden kanssa.

Toiminnot
Shelly DALI Dimmer Gen3 soveltuu valaistuksen ohjaukseen yksityiskodeissa, toimistoissa, kouluissa, varastohalleissa ja vastaavissa. Se sisältää 10 mA virtalähteen, mikä tarkoittaa, että se voi syöttää virtaa jopa viidelle DALI-liitäntälaitteelle. Jos halutaan ohjata useampia valaisimia, voidaan käyttää kolmannen osapuolen DALI-toistinta tai asentaa useampia Shelly DALI -ohjaimia, jotka voidaan helposti ryhmitellä Shelly-sovelluksessa. Laitteessa on kaksi tuloa tavallisille 230V yksinapaisille kytkimille, jousella tai ilman, ja sitä voidaan ohjata yksi- ja kaksipainikkeisella ohjauksella. Laite tukee yötilaa, jolloin valo syttyy automaattisesti alhaisemmalla kirkkaustasolla yöllä. Lisäksi on mahdollista asettaa minimikirkkaus, himmennyksen nopeus, automaattiset päälle/pois-ajastimet ja paljon muuta.

Yhteydet
Shelly DALI Dimmer Gen3 voidaan liittää internetiin tai paikalliseen verkkoon 2,4 GHz WiFin kautta. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth, kuten muissakin Pro-, Plus- ja Gen3-laitteissa, joten sitä voidaan käyttää myös Shelly Bluetooth -paristokäyttöisten Bluetooth-laitteiden yhdyskäytävänä.

Kaikki Shelly-laitteet toimivat paikallisesti ilman yhteyttä Shelly Cloudiin, mutta sen aktivoimista suositellaan helpon tiedon tallennuksen ja lisääntyneen toiminnallisuuden vuoksi. Laitteet voivat myös kommunikoida MQTT:n, HTTP:n ja WebSocketin kautta. Kaikki tukevat TLS:ää.

Laitteisto
Laite on varustettu kolmannen sukupolven laitteistolla, joka sisältää tehokkaan ESP-Shelly-C38F CPU:n ja 8MB flash-muistin. Tämä tekee Shelly DALI Dimmer Gen3:sta tulevaisuudenkestävän ja mahdollistaa skriptaustoimintojen ja virtuaalisten laitteiden käytön edistyneeseen ja käyttäjän mukauttamaan toiminnallisuuteen.