♻️ Shelly 🧩

Verkkokaupan Nurkan takaa löytyy yrittäjä, jolla on kestävän kehityksen arvot vielä nykyvihreästä parempana eli perinteisen uusiokäytön kannattajana. Laiteita ei kannata kierrättää häviöllisemmin kuin on pakko.

Tmi terae takaa.fi ottaa Tuusulan Hyrylässä vastaan kaikki käsiin jääneet poistetut Shelly-tuotteet, ehjät ja risat, ja kierrättää ne asianmukaisesti. Käytän kerätyn materiaalin ensisijaisesti omiin uusiotuotteisiin.

Pääosin kierrätyksestä ei jää lainkaan roskaa luonnon kuormittamiseksi. Joitakin viallisia komponentteja voi joutua kierrättämään uusiksi raaka-aineiksi häviöllisempää reittiä. 🍃

⚠️ Myös turvallisuus on huomioitu asianmukaisesti ja näissä tuotteissa ensisijaisen tärkeää. ⚠️

Varastohallin eteen osoitteessa Konetie 2 C 4, 04300 Tuusula on asetettu keräysastia nimenomaan Shellyn tuotteille (älä tuo tänne muuta elektroniikkaa mitä et ole ostanut Nurkan takaa!).

Ethän jätä Shellyjä alttiiksi lisävahingoille, niin ne saadaan kierrätettyä mahdollisimman tehokkaasti.

On kiva extra jos kerrot vaikka pienellä lapulla mitä tuotteissa on vialla, se nopeuttaa ja helpottaa käsittelyä.

Kaikki havaitut tuoteongelmat käsitellään vielä erikseen ja varmistetaan, että laadunvalvonta toimii Shellyn tehtailla jatkossa vastaavien varalta. Mahdollisista turvallisuuteen liittyvistä havaituista riskeistä informoidaan asianmukaisia tahoja suoraan. Uudet havaitut ongelmat tuotteissa raportoidaan tarkemmin kuin normaalissa takuukäsittelyssä.

Kysy lisää! Sähköposti tai muut kommunikaatiokeinot näiltä sivuilta tavoittaa.

Tämä on ensimmäinen Shelly-kierrätysyhtiö Pohjoismaissa. Jälleen edelläkävijänä!

SFS 6000-standardisarja on otettu asianmukaisella tavalla huomioon myyntiin tulevissa kierrätystuotteissa. CЄ

Yrittäjän oma SFS 6002-sertifikaatti voimassa alkuvuoteen 2028 asti (Kiwa Inspecta).

%d bloggaajaa tykkää tästä: