Siirry suoraan sisältöön

Tilaus-/sopimus-/toimitusehdot

Maksaminen ja maksutavat

Verot

Verkkokaupassa esitettävät hinnat sisältävät aina arvonlisäveron.

Laskulle ostaminen

E-laskutus on mahdollista eri pyynnöstä ja vain yrityksille (tästä tulee sopia erikseen).

Maksupalvelutarjoajat

Kaikki yleisimmät kotimaassa käytetyt maksutavat ja maksupalveluntarjoajat käytettävissäsi.

Ensisijaisena maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilausvahvistus toimitetaan maksun jälkeen asiakastilillesi ja/tai sähköpostitse automaattisesti. Tarkista roskapostikansio, jos ei vaikuta tulevan ja ota tarvittaessa yhteyttä.

Laskukopio ALV-erittelyineen tulee sähköpostina tilausvahvistuksen yhteydessä tai tuotteen toimituksen yhteydessä. Jos kuittina toimiva laskukopio puuttuu tai on hävinnyt, voidaan uusi tulostaa pyynnöstä PDF-muodossa sähköpostitse. Kopion voi myös noutaa varastolta paikalla ollessani paperisena.

Toimitustavat ja -kulut

Tavanomaisesti lähetetään koko lähetys kerralla. Jos toivot toimitettavan heti kaikki saatavilla olevat ja jälkitoimituksena mahdolliset puutteet myöhemmin, jätäthän siitä viestiä tilauksen yhteydessä.

Toimitukset lähtevät pääsääntöisesti 1-3 päivässä tilauksesta Postin tai Matkahuollon kyytiin. Nouto onnistuu usein samanakin päivänä.

Toimituskulut

Toimituskuluihin sovelletaan todellisia kuluja, usein hieman alaspäin asiakkaan hyväksi pyöristettynä.

Alkaen 250€ tilauksiin ilmainen toimitus rekisteröityneille ja kirjautuneille asiakkaille. (Vain Suomeen, halvimmalla mahdollisella toimitustavalla.)

Aikaisempaan avoimeen toimitettavaan tilaukseen voi tehdä lisätilauksen ilman uusia toimituskuluja niin kauan kuin aikaisempi tilaus on käsittelyssä varastolla.

Huhtikuusta 2024 alkaen toimitusalueena Suomen lisäksi Ahvenanmaa, Ruotsi, Tanska, Viro, sekä Espanja.

Noudot

Tuotteet voi noutaa Tuusulan Hyrylästä varastolta/touhutilastani. Vaikka olenkin siellä usein paikalla, ei ole mitään säännöllistä aukioloaikaa. Sen sijaan saatan olla luovuttamassa tavaraa minä tahansa päivänä mihin tahansa aikaan hieman omien aikataulujen ja asiakastarpeen kiireellisyyden mukaan. Asun noin 5km päässä ja kuljen etenkin hyvän sään aikaan joutuisasti paikalle jopa 15 minuutissa tarpeen näin vaatiessa. Myös oven etäavaus onnistuu tarpeen mukaan.

Sovi erikseen noudoista ja varaa tuotteet verkkokaupasta ostamalla, niin saat varastossa olevat tuotteet heti.

Takuu

Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheistä johtuvat ongelmat tuotteissa. Kuten takuut yleensäkin.

Ellei muuta ole erikseen mainittu, tuotteilla on vähintään 1 vuoden (12kk) takuu.

Takuukäytäntö: hoidetaan/tarkistetaan ensisijaisesti myyjäyrityksen kautta (ota yhteyttä). Usein vika ei ole sittenkään tuotteessa, vaan asiakas tarvitsee pientä opastusta. Se on ok, verkkokaupan kauppias auttaa mielellään!

Peruutus- ja palautusehdot

Pyrkimys on huolellisuuteen ja laatuun kaikissa olosuhteissa. Jos kuitenkin on päässyt tapahtumaan virhe, myyjällä on ensisijaisesti oikeus korjata virhe kohtuullisen ajan sisällä.

Etämyynnin rajoitettu peruutusoikeus (14pv) koskee kuluttaja-asiakkaita Suomessa.

Pelkkä palauttaminen ei riitä tämän oikeuden lunastamiseen, vaan ensin tulee olla yhteydessä myyjään ja sopia kaupan peruuttamisesta. Myyjä voi tarjota harkintansa mukaan myös ilmaisen palautuksen tarjoamallaan palautuskoodilla/osoitekortilla.

Palautusoikeus on vapaaehtoinen, eikä Nurkan takaa ostoksille myönnetä automaattisesti muuta palautusoikeutta. Pienyrittäjällä ei ole varaa lähetellä tuotteita huvin vuoksi.

Normaalisti asiakas vastaa palautuksen kuluista. Myyjä kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden käyttää Postin palautussopimusta, joka on myös liitetty lähetyksenne sähköisiin palveluihin. Se on usein halvin vaihtoehto ja hinta pidätetään palautussummasta, jolloin ei tarvitse maksaa Postissa mitään ja palautuksen voi tehdä myös lähetystä/palautusta tukeviin Postin lokeroihin. Vaihtoehtoisesti asiakas voi lähettää itselleen edullisimmalla toimitustavalla tuotteen takaisin omaan laskuunsa.

Asiakas on vastuussa mahdollisesta tavaroiden arvon alentumisesta ja arvonalenema pidätetään palautussummasta sop.muk.

Lähtökohtaisesti peruutusoikeus koskee vain käyttämättömiä uusia tuotteita alkuperäisissä pakkkauksissaan. Kustomoiduilla/asiakaskohtaisilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin ehtojen sallima palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista syntyvät ylimääräiset kulut peritään asiakkaalta. Käy hakemassa ensin paketti, jos se on Postissa/automaatissa ja tee sitten palautus, tämä on halvempi tapa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi tai viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti (esim. sähköposti). Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee tehdä asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Muut ehdot ja toimintaohjeita ostajalle

Myyjä ei ole vastuussa mistään asiakkaan suorittamasta väärinkäytöstä tai virheellisestä käytöstä johtuvasta menetyksestä.

Lue tästä linkistä lisää yleisistä kuluttajan oikeuksista EU:ssa (englanninkielinen esite).

Mahdolliset riita-asiat hoidetaan sovittelumenettelyllä. Ota ensin yhteyttä lomakkeella, sähköpostitse tai muulla kirjallisella mahdolliseksi ilmoitetulla yhteydenottotavalla.

Yritysmyynnin erityisehdot

Noudatamme Sähkötarvikekaupan Yleiset Toimitusehdot STYT ellei erikseen ole muuta sovittu.

Sähkö- ja teleurakointsijaliiton jäsen

Jos jokin seikka jää epäselväksi, kysy ihmeessä sähköpostitse terae@takaa.fi tai WhatsAppilla!

Lakisääteinen tietosuojaseloste (GDPR) löytyy osoitteesta https://verkkokauppa.nurkantakaa.fi/tietosuojaseloste/.