terae proof™ – se tiukempi* laatustandardi ja oma tuotemerkki

Idea terae proof -vaatimuksenmukaisuuden myöntämiselle lähti vuosia sitten IRC-kanavalla keskustelusta, kun vuosien mittaan on käynyt selväksi teknisten laitteiden hajoavan tai sekoilevan käytössäni varsin epätavanomaisillakin tavoilla. Eräs sanoi, että minua voisi alkaa käyttämään tuotetestauksessa ja jos jokin toimii käytössäni ongelmitta tai hyvin pienin ongelmin, se on varmasti hyvä.

Kuvassa: Shelly-testipenkissäni Pro 1PM-malleja

Koekäytän ja ohjelmistopäivitän lähes kaikki myymäni tekniset tuotteet täyttäväksi tiukat laatukriteerini. Monista tuotteista kuten Shelly Pro-laitteista jokaisen tuoteyksilön. Useimpien halvempien, kuten Plus-mallien kohdalla lopetin käytännön elokuun 2023 lopussa. Tällöin olin testikäyttänyt omien laskujeni mukaan jo vähintään 1000 kpl Shellyn gen2 tuotteita.

Uutuustuotteista testaan yhä suuren osan alkueristä ostettuja Shellyjä hinnasta riippumatta.

Kun tuote on varustettu terae proof -merkinnällä, tiedät saavasi testatusti toimivan tuotteen.

Saatavilla on myös lisämaksusta asiakkaan luona tapahtuvaa asennustyötä ja opastusta käyttöönottoon, mikä on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Joulukuun 2022 alusta lähtien “terae proof”-merkki ja logo on käytössä myös omien tuotteideni tuotemerkkinä. Esimerkiksi “terae proof ÄlyTariffi” (poistunut tuote). Ne on suunniteltu ja pyritty toteuttamaan mahdollisimman hyviksi omassa luokassaan.

Köyhän ei ole varaa ostaa huonoa eikä pienyrittäjän myydä sellaista. Muissa tuotteissa merkintää löytyy edelleen myös laadun takeena muun muassa oman maahantuonnin piirissä oleville testatun hyville laitteille.

*) verrattuna yleisiin hyväksyntämerkintöihin ja valmistajien omiin laatuvakuutteluihin