Siirry suoraan sisältöön

Shelly Plus Uni

Tällä muutat minkä tahansa laitteen wifi-ohjattavaksi.

Pienjännitejärjestelmiin pienelle virralle tai anturien sisääntuloksi, jne.

Uusi parempi Plus-versio!

Lue lisää mainos-flyeristä (PDF)

 

HUOM! Shelly Plus Uni johdinjärjestys eroaa aikaisemmasta Uni-mallista.

Hinta 18,46  (sis. ALV)

Varastossa 51 kpl (lisää saatavilla)

Tuotetunnus (SKU): 224153 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Shelly Plus Uni on pienikokoinen älykäs yleismoduuli, jossa on kaksi solid state relettä potentiaalivapailla kontakteilla, pulssilaskuri, analoginen ja kaksi digitaalista sisääntuloa.

Se mahdollistaa sähkölaitteiden etäohjauksen matkapuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai kodin automaatiojärjestelmällä. Se voi toimia itsenäisesti paikallisessa Wi-Fi-verkossa tai sitä voidaan ohjata myös pilvipohjaisilla kodin automaatiopalveluilla. Shelly Plus Uni on käytettävissä, ohjattavissa ja seurattavissa etänä mistä tahansa, missä käyttäjällä on internet-yhteys, kunhan laite on yhdistetty Wi-Fi-reitittimeen ja Internetiin.

Shelly Plus Uni sisältää upotetun verkkokäyttöliittymän, jota voidaan käyttää laitteen seurantaan ja ohjaukseen sekä sen asetusten säätämiseen.

Joitakin käyttötapoja:

  • Upotettuna ovipuhelimiin, joissa se kytkee lukon releen, valojen releen, joka toimii kahden sisääntulon tai pilven/API:n kautta
  • Akun jännitemittaus
  • Pulssien laskenta ja suoritettujen/esilaskettujen datapisteiden raportointi (esim. vesi – käyttömäärä, virtausnopeus, energia, kaasu, sateen määrä, moottorin RPM jne. jopa 1 kHz)
HUOM! Shelly Plus Uni johdinjärjestys eroaa aikaisemmasta Uni-mallista.
UNI Plus kytkennät simplified schema
Kytkentöjen selitykset ja värikoodaukset
Paino 25 g (gramma)
Mitat 60 × 30 × 20 mm (millimetri)