Siirry suoraan sisältöön

Shelly Pro 3EM-400 (3x400A)

Shelly Pro 3EM 400A on kuten Pro 3EM, mutta huomattavasti isomman virran virtamuuntajilla varustettuna.

Hieman isommille kodin aurinkosähköjärjestelmille, teollisuuteen/kauppakeskuksiin, jne..

HUOM! Laitteessa ei ole sisäänrakennettua relettä. Kontaktorin ohjaus on mahdollista Shelly Pro 3EM-400:een kiinnitetyllä Shelly Plus Add-onilla (tilattava erikseen).

 

Hinta 283,96  (sis. ALV)

6 vapaana varastossa (lisää tilattavissa)

Shelly Pro 3EM-400 (3x400A)

Hinta 283,96  (sis. ALV)

Shelly Pro 3EM-400 (The Device) on DIN-kiskoon asennettava kolmivaiheinen energiamittari.

Kaikella gen2-laiteohjelmiston joustavuudella ja LAN-liitettävyydellä täydennettynä se tarjoaa ammattilaisille lisävaihtoehtoja asiakasratkaisuihin.

Se voi toimia itsenäisesti paikallisessa LAN- ja/tai Wi-Fi-verkossa tai sitä voidaan käyttää myös kotiautomaatiopilvipalveluiden kautta MQTT:n, HTTP:n ja WebSocketin kautta. Kaikki saapuvat yhteydet tukevat TLS:ää.

Laite raportoi kertyneen energian käytön sekä hetkellisen jännitteen, virran, aktiivi- ja näennäistehon vaihekohtaisesti reaaliajassa. Se tallentaa tietoja haihtumattomaan muistiin, joka voidaan hakea jopa 60 päivän ajalta 1 minuutin välein. Laitteessa on myös sisäinen kello, joka pitää oikean ajan, jos yhteys SNTP-palvelimeen katkeaa.

Käyttäjä voi käyttää, määrittää ja valvoa Shelly Pro 3EM-400:aa etänä. Laitteessa on sisäänrakennettu verkkokäyttöliittymä, jonka avulla voidaan valvoa ja ohjata laitetta sekä säätää sen asetuksia.

HUOM! Laitteessa ei ole sisäänrakennettua relettä. Kontaktorin ohjaus Shelly Pro 3EM-400:een kiinnitetyllä Shelly Plus Add-onilla (tilattava erikseen).

  • Asennus DIN-kiskoon
  • Useita liitäntätyyppejä
  • Virtamuuntajan liitäntä
  • Vaihejärjestyksen tunnistus* (valinnainen)
  • Ei kuormituskynnystä**
  • Optinen pulssinäyttö energiankäytöstä
  • Sisäinen real-time kello (ensimmäinen Shelly, jossa sisäinen kello kestää sähkökatkokset!)
  • Tietolokit
  • Tarkkuusluokka B (IEC 62053-21)
  • Aurinkosähkövalmius

Laitteessa on vaihejärjestyksen virheentunnistuspiirit. Tämä tunnistus toimii vaihejännitteillä ja ottaa huomioon vain jännitteen nollakohdan ylitykset. Näiden nollakohdan ylitystapahtumien säännöllinen peräkkäisyys on vaihe A, jota seuraa vaihe B, jota seuraa vaihe C. Jos nollakohdan ylitystapahtumien sarja on sen sijaan vaihe A, jota seuraa vaihe C ja vaihe B, niin vaihejärjestysvirhe raportoidaan kun Vaihejärjestyksen virheentunnistus -vaihtoehto on käytössä.

** Jos kolmen kanavan kokonaiskuorma putoaa alle 30 VA:n vaihetta kohti, mitattu tehotaso näytetään, mutta energiatilastoihin ei kerry kulutettua energiaa ja laitteen verkkoliittymässä näkyy Ei kuormitusta. ja mobiilisovellus.

Paino 500 g (gramma)
Mitat 200 × 300 × 30 mm (millimetri)

Saatat myös pitää...