Siirry suoraan sisältöön

Shelly i4 Gen3

Esimerkiksi painonapilla valojen ohjausta varten tai lämmityslaitteen potentiaalivapaan relelähdön lukemiseksi.

Uusi Gen3 vaihtojännieversio (230VAC)

 

Hinta 15,50  (sis. ALV)

Varastossa 11 kpl (lisää tilattavissa)

Tuotetunnus (SKU): 231592 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Shelly I4 ja I4 DC Gen3 ovat syöttömoduuleja, jotka antavat asiakkaille mahdollisuuden tehdä tavallisista kytkimistä, painikkeista, liikeantureista ja vastaavista laitteista älykkäitä. Shelly I4 Gen3
on neljä tuloa, joissa kussakin on neljä toimintoa (1, 2 ja 3 lyhyttä painallusta sekä pitkä painallus), ja se mahdollistaa langattomien komentojen manuaalisen lähettämisen kohtausten aktivoimiseksi tai deaktivoimiseksi, webhookien lähettämiseksi tai monimutkaisten skenaarioiden suorittamiseksi. Laitteet voivat ohjata muita Shelly-releitä, himmentimiä, antureita tai HTTP- ja MQTT-ohjattuja laitteita.

Shelly I4 Gen3 on helppo asentaa ja ohjata Shelly Smart Control -sovelluksen tai suosikkisi älykotijärjestelmän kautta. Shelly-laitteet toimivat 100 % paikallisesti ja tarvitsevat vain paikallisen verkon toimiakseen. Shellyä voidaan käyttää itsenäisesti Shelly Smart Control -sovelluksessa tai yli 200 kumppanijärjestelmän, kuten Amazon Alexa, Home Assistant, Samsung, Athom Homey ja monien muiden kanssa.

Ominaisuudet
Shelly I4 ja I4 DC Gen3 tarjoavat monia käyttökohteita. Shelly I4 Gen3 voidaan syöttää 110-230 VAC ja Shelly I4 DC Gen3 voidaan syöttää 5-24 VDC.

Shelly I4 voidaan käyttää esimerkiksi:
• Tavallisten kytkinten muuttaminen älykkäiksi
• Liikeantureiden muuttaminen älykkäiksi
• Relelähtöisten palovaroittimien muuttaminen älykkäiksi

Yhteydet
Shelly I4 Gen3 voidaan liittää internetiin tai paikalliseen verkkoon 2,4 GHz WiFin kautta. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth, kuten muissakin Pro- ja Plus-laitteissa, joten sitä voidaan käyttää yhdyskäytävänä Shelly Bluetooth -paristokäyttöisille Bluetooth-laitteille.

Kaikki Shelly-laitteet toimivat paikallisesti ilman yhteyttä Shelly Cloudiin, mutta sen aktivointi on suositeltavaa, jotta tiedon tallennus ja toiminnallisuus paranevat. Laitteet voivat myös kommunikoida MQTT , HTTP ja WebSocketin kautta. Kaikki tukevat TLS:ää.

Toimii Paikallisesti – Ei Tarvitse Yhdyskäytävää
Kaikissa Shelly WiFi-laitteissa on sisäänrakennettu verkkopalvelin, mikä tarkoittaa, että saat runsaasti toimintoja, jotka toimivat aina, riippumatta siitä, onko sinulla aktiivinen internetyhteys vai ei. Yhdyskäytävää ei tarvita, joten voit aloittaa vain yhdellä Shelly-laitteella. Sisäänrakennetun verkkopalvelimen ansiosta Shellyllä on sisäänrakennettu muisti ja se muistaa auringonnousun, auringonlaskun, aikataulut jne., vaikka verkko kaatuisi. Releet ja himmentimet toimivat kuten tavalliset kip-releet, joten voit käyttää niitä tavallisten kytkimien kanssa – myös ilman internetiä. Kaikki tulo- ja lähtöliitännät ovat täysin ohjelmoitavissa ja vaativat vain paikallisen wifi-verkon kommunikoidakseen laitteiden välillä. Suosittelemme kuitenkin pitämään aktiivisen internetyhteyden, koska se avaa lisää toimintoja.

Laitteisto
Laitteessa on kolmannen sukupolven laitteisto, johon kuuluu muun muassa tehokas ESP-Shelly-C38F CPU 8MB flash-muistilla. Tämä tekee Shelly I4 Gen3
tulevaisuudenkestävän ja mahdollistaa skriptaustoimintojen ja virtuaalisten laitteiden käytön edistyneisiin ja käyttäjäkohtaisiin toimintoihin.

Linkit
Tekninen dokumentaatio: https://kb.shelly.cloud/knowledge-base/shelly-i4-gen3
Oppaat, vinkit ja niksit: https://shelly.guide/

 

Features of the Gen3 series

On the way to <br>Matter

On the way to Matter

Every Gen3 device is designed to be upgradeable to Matter. The doubled memory compared to the Plus series ensures a smooth update process and paves the way for new smart features and integrations.
*Depending on the scope of support of the Matter functions.

More memory, more performance

The Gen3 series ensures the quality and reliability of our devices by utilising our powerful Shelly chip. With an impressive 8 MB of memory, the performance and efficiency of the device is greatly improved. This significant memory increase not only guarantees smoother and faster operation, but also equips the Gen3 series for the introduction of new features.

More memory, more performance

Unualised control with virtual components

The Gen3 series introduces “virtual components” that change the management and control of third-party devices. Within the Shelly Smart Control app, you can now create virtual devices to integrate non-Shelly products into a unified control system. This feature enables efficient control of all your smart devices, regardless of brand, from a single user interface.

Unified control with virtual components

Technical data

PHYSICAL
Size (H x W x D): 37x42x17 mm / 1.46×1.65×0.66 inch
Weight: 18 g
Screw terminals max. torque: 0.4 Nm / 3.5 lbin
Cross-section of the conductor: 0.2 to 2.5 mm² /
24 TO 14 AWG (FULL-, LEAD- AND ADDERSEENDED)
Stripping length of the conductor: 6 to 7 mm /0.24 to 0.28 inch
Mounting: Flush-mounted box
Housing material: Plastic
UMWELT
Environmental temperature: -20°C to 40°C
Humidity: 30% to 70% relative humidity
Max. Höaltitude ü.M.: 2000 m
ELECTRICAL
Power supply: 110 – 240 V~ 50/60 Hz
Internal consumption of the device: < 1 W
SENSORS, MEASURERSÄTE
Internal temperature sensor: Yes
RADIO
WLAN
Protocol: 02.11 b/g/n
HF band: 2401 – 2483 MHz
Max. HF power: < 20 dBm
Range: Up to 50 m outdoors, up to 30 m indoors (depending on local conditions)
BLUETOOTH
Protocol: 4.2
HF band: 2400 – 2483.5 MHz
Max. HF power: < 4 dBm
Range: Up to 30 m outdoors, up to 10 m indoors (depending on local conditions)
MICROCONTROLLER UNIT
CPU: ESP-Shelly-C38F
Flash: 8 MB
FIRMWARE FUNCTIONS
WebHooks(URL actions): 20 with five URLs per hook
Scripting: Yes
MQTT: Yes
Encryption: Yes
Paino 40 g (gramma)
Mitat 200 × 300 × 30 mm (millimetri)